Tipovi montaznih objekata/reference

Montažne čelične konstrukcije za stambene i poslovne objekte, koje proizvodi i montira METAL CONCEPT, imaju svoju namenu u izgradnji maloprodajnih objekata, kancelarijskog prostora, skladišta, tržnih centara, distributivnih centara ili bilo kojih komercijalnih objekata uz zagarantovan kvalitet i prihvatljive cene.

Fleksibilnost koju omogućavaju montažno-demontažne ČELIČNE KONSTRUKCIJE METAL CONCEPT ogleda se u mogućnosti da se Vaš objekat lako proširi, preseli na drugu lokaciju i prilagodi specifičnim zahtevima Vašeg poslovanja. METAL CONCEPT ČELIČNE KONSTRUKCIJE su projektovane uz maksimalne sigurnosne zahteve koji zadovoljavaju sve statičke standarde u pogledu uticaja vetra, snega i seizmičkih karakteristika područja u kome planirate izgradnju Vašeg poslovnog ili stambenog objekta od čelične konstrukcije.

METAL CONCEPT može da Vam omogući veliku količinu slobodnog prostora za skladište, distributivni centar ili pak za prodajni salon u Vašem poslovnom objektu.  Dostupnost  u različitim oblicima i mogućnost izgradnje u neograničenim širinama i dužinama omogućiće Vam da sa našim inženjerima pronađete najbolje rešenje za Vaše buduće skladište, distributivni centar ili poslovni prostor.